Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Pergole Floper.Se recomanda pentru suprafete mai mari ce doresc a fi acoperite.

Copertina retractabila destinata spatiilor cu suprafete mari de acoperit (terase restaurant, cluburi in aer liber, terasa balcon, etc.) unde se doreste obtinerea unei microclime perfecte fara a perturba libera miscare sub aceasta.

Sinele de ghidare sunt confectionate din aluminiu dur si tesatura este dintr-un material combinat de textil si pvc, impermeabil si rezistent la intemperii.

Actionarea este electrica cu intrerupator sau telecomanda. Detalii tehnice Sinele de culisare: sunt din profil de aluminiu eloxat de culoare alba vopsit in camp electrostatic- elemente inoxidabile. Optional, pot fi vopsite si in alte culori.

Materialul este din Polimer de înaltă tehnologie cu 3 straturi ce asigură protecţia împotriva radiaţiei UV, împotriva ploii, frigului şi asigură o umbră densă. P.V.C-ul are 680gr/m2 si este rezistent la foc. Sistemul de actionare electric permite realizarea rotirii axului (inchiderea –deschiderea) acesteia prin simpla apasare a unui buton.

Actionarea electrica este realizata cu un sistem de actionare cu un motor, de curent continuu aplicat la capatul axului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura