Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pergola Floper

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Inchidere terase
Out Of stock
Descriere
Pergole Floper.

Se recomanda pentru suprafete mai mari ce doresc a fi acoperite

Copertina retractabila destinata spatiilor cu suprafete mari de acoperit (terase restaurant, cluburi in aer liber, terasa balcon etc) unde se doreste obtinerea unei microclime perfecte fara a perturba libera miscare sub aceasta. Sinele de ghidare sunt confectionate din aluminiu dur si tesatura este dintr-un material combinat de textil si pvc, impermeabil si rezistent la intemperii. Actionarea este electrica cu intrerupator sau telecomanda.

Detalii tehnice Sinele de culisare: sunt din profil de aluminiu eloxat de culoare alba vopsit in camp electrostatic - elemente inoxidabile.

Optional, pot fi vopsite si in alte culori. Materialul este din Polimer de înaltă tehnologie cu 3 straturi ce asigură protecţia împotriva radiaţiei UV, împotriva ploii, frigului şi asigură o umbră densă. P.V.C-ul are 680gr/m2 si este rezistent la foc. Sistemul de actionare electric permite realizarea rotirii axului (inchiderea–deschiderea) acesteia prin simpla apasare a unui buton. Actionarea electrica este realizata cu un sistem de actionare cu un motor, de curent continuu aplicat la capatul axului. Copertina poate fi dotata cu un sistem de comanda de la distanta (care contine o telecomanda în infrarosu si un receptor pentru aceasta telecomanda). Au o eficienta energetica, protectie UV si izolatie fonica buna.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura